Recente artikels
24 februari 2020
Air Liquide kiest resoluut voor een klantgerichte aanpak. Daarnaast is het bedrijf ook volop aan de slag met verschillende digitale transformatieprojecten. Darwin – een augmented intelligence project dat de vraag van de klant als uitgangspunt hanteert – bevindt zich op het kruispunt van de twee ...
22 januari 2020
In februari 2019 is Air Liquide gestart met de bouw van de SMR-X, een ‘next generation’ waterstoffabriek. Deze hoogtechnologische productie-eenheid wordt opgetrokken op de site van Covestro in de Antwerpse haven.
14 augustus 2017
“Ons uitgebreide netwerk van gaspijpleidingen speelt daarin uiteraard een belangrijke rol,” zegt Philippe Ritzky, Commercial Director voor het Large Industries-segment. “Maar we gaan een stuk verder dan dat. We bouwen strategische partnerships uit, waarin we samen  synergieën zoeken, waarde creëren, risico’s delen en expertise uitwisselen.”
27 juni 2017
De woorden ‘Operations Control Center’ roepen beelden op van slimme technici die – achter een console zitten die bezaaid is met allerlei knoppen, hendels, schakelaars en metertjes – en ingespannen naar een batterij beeldschermen turen.
×

Schrijf in voor de nieuwsbrief van Air Liquide in de Benelux

Beleefdheid *
Industrie(ën)