[APP] Vind een distributeur in je buurt in 5 seconden

ALbee, altijd een gasfles bij jou in de buurt
Entrepreneurs & Professionals
|
13 juni 2017

Onderweg en snel een gasfles nodig? Download onze Distributor Locator op je smartphone en vind meteen een distributeur in jouw buurt. Inclusief contactgegevens, openingsuren en routebeschrijving.

De ALbee-gasflessen vind je in meer dan 400 gespecialiseerde vakwinkels over heel België en Nederland. Er is er dus zeker ook één in de buurt van jouw bedrijf. Maar wat als je onderweg bent en toch snel een gasfles nodig hebt?

Download de app en vind meteen een distributeur!

Hoe werkt het?

De Distributor Locator is een eenvoudige app die je kan downloaden op je smartphone. De app maakt gebruik van je locatie en zoekt naar de distributeurs die zich het dichtst bij jou in de buurt bevinden. Naast een overzicht van de distributeurs, kan je van elke winkel ook de contactgegevens, de openingsuren en de routebeschrijving raadplegen.

 

Zoek in jouw buurt

Selecteer ‘In de buurt zoeken’ en de app gaat op basis van je locatie op zoek naar de dichtstbijzijnde distributeurs. Je krijgt meteen een overzicht van alle distributeurs in de buurt, handig samengebracht op één kaartje

Raadpleeg contactgegevens en openingsuren van de distributeur

Klik op een van de distributeurs op het kaartje, en je krijgt meteen alle gegevens op je scherm: telefoonnummer, e-mailadres, winkelverantwoordelijke en openingsuren.

 

Contacteer de winkel

Klik op het telefoon-icoontje en het nummer wordt meteen in je telefoon geladen, klaar om te bellen. Een mailtje sturen kan ook.

Rijd er meteen naartoe

Keuze gemaakt? Dan wil je er ook zo snel mogelijk naartoe. Klik op het Google Maps-icoontje en je smartphone leidt je langs de kortste weg naar de geselecteerde distributeur.

 

  Download de App op Play Store!  Download de App op iTunes!


Meer informatie over onze ALbee-gasflessen voor kleine ondernemingen

Contacteer onze specialisten:

 

Delen