Recente artikels
5 juli 2018
Ruben Van de Sande – production manager bij CADskills – legt uit welke rol Air Liquide speelt bij de productie van gepersonaliseerde implantaten door middel van Selective Laser Melting (SLM)
11 juni 2018
CADskills is een Belgisch hi-tech bedrijf dat gepersonaliseerde implantaten ontwerpt en produceert. Deze implantaten laten toe om delen van het menselijke skelet te vervangen of reconstrueren. CADskills heeft zich aanvankelijk gericht op de schedel en het aangezicht, maar breidt zijn werkterrein stilaan uit naar de rest van het menselijk lichaam.
9 april 2018
Er zijn nogal wat zaken om rekening mee te houden als u overweegt om een Laser Beam Melting (LBM) machine aan te kopen. Sowieso is de aankoopbeslissing een complex gegeven, omdat de keuze voor een bepaalde machine vaak ook de keuze voor een specifiek ecosysteem met zich meebrengt.
12 februari 2018
3D-printing –ook ‘additive manufacturing’ genoemd– wint snel terrein. Dat komt onder meer omdat de technologie intussen volwassen genoeg is om ook te worden ingezet voor serieproductie. Bijgevolg komt 3D-printing vandaag op de agenda te staan van steeds meer bedrijven…
25 september 2017
Air Liquide levert gassen, diensten en oplossingen voor SLS-, DLMS- (SLM) en EBM-printing aan Benelux klanten die (onder meer) actief zijn in de vliegtuigindustrie, automotive sector, tandheelkunde en chirurgie. 
Schrijf in voor onze nieuwsbrief